Reklam

2014 Yeni Moda Bayan Bot Modelleri
Yaz sezonu geldi geçiyor derken, kış sezonu kapıyı araladı. Mağazalarda ve vitrinlerde yerini kışlık parçalara bırakan yazlık kıyafetler, bir sonraki yaz sezonunda yeniden hayatımızda olacak. Ancak şimdi, önümüzde koca bir kış sezonu olacak. Kara kışlar, soğuk günler bizi bekler. Bu soğuk günlerde bizi ve ayaklarımızı soğuktan koruyacak en ideal ayakkabı ise botlardır. Bot denildiğinde ise birçoğunuzun aklına muhtemelen Timberland geliyor. Amerika, Avrupa ve Türkiye'de en çok tercih edilen bot markalarından birisi olan Timberland, bayan bot modelleri ile her sezon ve önümüzdeki sezonun da favorisi oluyor. Kısa ve uzun bot modelleri ile dikkatimizi çeken markanın en yeni bot modellerini galerimizde bulabilirsiniz.

Özellikle bot modelleri ile hem genç erkekler hem de genç bayanlar tarafından yoğun ilgi gören bir marka olan Timberland, Amerika kökenli olduğunu adından da belli ediyor. Ayakkabı dünyasındaki sarsılmaz yerini korumaya devam ederken, her kış sezonunda da birbirinden şık ve iddialı koleksiyonlara da imza atmaya devam ediyor. 2014 yılında yine oldukça göz alıcı bir bot koleksiyonu ile karşımıza çıkan marka, derisinin sunduğu kalitesiyle, yıllarca kullanabileceğiniz ürünler üretiyor.


Kış aylarında hemen her kıyafet ile kombinleyebileceğiniz birbirinden şık 2014 Timberland bayan bot modelleri, sizleri bekliyor. En ucuz Timberland botları bulmak istiyorsanız, kalitenin adresi Deriden mağazalarına uğrayabilirsiniz. Şu sıralar %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. 2014 Timberland bayan bot modelleri sizler için galerimizde sergileniyor.

Reklam

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top