Reklam

En Yeni Moda Bayan Ayakkabı Modelleri

Abiye ayakkabılar özel davet ve düğün organizasyonlarında abiye kıyafetlerin altına giyilen gösterişli ve şık ayakkabılardır. Abiye ayakkabılar genelde bu tarz özel davetlerde giyileceği için gösterişli ve son derece estetik olurlar. Abiye ayakkabı modellerinin de diğer tüm ayakkabı modellerinde olduğu gibi bir modası vardır. Abiye ayakkabı modasında bu sezon siyahın hakim olduğunu göreceksiniz. Siyah ince topuklu ve bilekten bağlamalı abiye ayakkabılar bu sezonun en popüler abiye ayakkabı modelleri olacak.
Bantlı, zımbalı ve çivili abiye ayakkabı modelleri ise geçen sezon olduğu gibi bu sezon da trend olmaya devam edecek. Abiye ayakkabı seçimi yaparken davette giyeceğiniz abiye kıyafetiniz ile kesinlikle uyumlu olmasına özen göstermelisiniz. Bu sezon siyah abiye ayakkabıların yanındataşlı abiye ayakkabılar ve gri abiye ayakkabılar da son derece trend.
Yeni sezon abiye ayakkabı modasında genelde kadınların daha zarif, daha ince ve uzun görünmesi için ince topuk abiye ayakkabılar tercih edilmiş.

Reklam

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top