Reklam

Yeni Moda Bayan Çizme Modelleri


Hepimizin farkında olduğu gibi havalar artık soğumaya başladı. Yaz ayları geride kalırken yavaş yavaş gardıropta değişiklik yapmanın vakti geldi diye düşünüyoruz. Aynı şeyi sitemize de yansıtalım dedik. Kışlık kıyafetlerle ve kışlık ayakkabılarla ilgili konular açmaya özen göstereceğiz. Bu konumuzda ise Lumberjack bayan sivri burun çizme modellerini sizlerin beğenisine sunuyoruz.
Lumberjack ülkemizde pek tanınmasa da yurt dışında oldukça bilinen bir marka. En az Timberland, Cat kadar ünlü bir bot markası olan Lumberjack mağazaları ülkemizde yalnızca üç alış veriş merkezlerinde var. Zamanla birçok bayanın merak edip arayacağını düşünerek Lumberjack bayan sivri burun çizme modelleri hakkında birkaç kelam edelim dedik.
Lumberjack bayan sivri burun çizme fiyatları için tek ve sabit bir fiyat belirlenmiş. O fiyat 150 TL. Fiyatın bütçenizi aştığını düşünüyorsanız eski sezon ürünlerine yönelebilirsiniz. Veyahut modanisa, trendyol, zizigo ve benzeri fırsat sitelerine tıklayıp Lumberjack kampanyalarını inceleyebilirsiniz. Kampanyalara rast gelmeniz durumunda sivri burun çizme modellerini 75-80 liraya satın alabileceğinizi umarız ki biliyorsunuzdur.

Reklam

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top